Odottamaton Järjestelmävirhe Tekee Suomalaisista Rikkaita!

Juomakauppias huijaa 44,000 euron pantin

Käräjäoikeus on tuominnut juomakauppiaan, joka on vienyt 44,000 euron pantin yhdellä pullollaan pullonpalautuksessaan. Jatkuva ja ei-syylliseksi todettu mies tuomittiin kymmenen kuukauden vankeuteen ammattimaisen petoksen takia.

Oikeuden mukaan, syytetty oli jälleenrakentanut automaatin pullonpalautuksille puutunnelin ja magneettisensorin avulla, jotta pullot skannattiin mutta niitä ei silputtu. Hän pystyi laittamaan pullon sisään uudestaan ja saamaan talletuksen – yli 177,000 kertaa. Ajan kuluessa, yli 44,362.75 euroa kerättiin.

Hän sai rahat selvitysyhtiöltä, joka järjesti talletusratkaisun. Kauppiaat jotka ottavat takaisin enemmän palautuspulloja ja maksavat sitä kautta enemmän kuin he panttaavat, saavat korvauksensa sieltä – tai, päinvastaisessa tapauksessa, heidän on siirrettävä ylijäämätalletukset sinne.

Asiaankuuluvalla kierrätysyrityksellä, petos ei kuitenkaan ollut huomattavissa suuren valtakunnallisesti palautetun pullomäärän takia. Vain anonyymi lähde johdatti tutkijat 37-vuotiaan luokse.

Temppu on tuttu tutkijoille:
Tapa on tuttu valtion hallinnolle ja se tuottaa miljoonien arvoisia vahinkoja. Syytetty ei keksinyt petostapaa itse, mutta osti €5000 teknologian.

“Tämä on jo logistisesti mestariteos,” tuomari sanoi oikeudenkäynnin jälkeen. “Eikö sinulla ollut muuta tekemistä sinä päivänä kuin pullojen skannaus?”

Syytetty vastasi, “Laitoin radion linjalle koska olin liian tylsistynyt.”